Tarieven.

Het invullen van het c-biljet kost 175 euro inclusief BTW. Een gelijktijdige extra aangifte voor bijvoorbeeld uw fiscalepartner kost 75 extra. Voor  Woont u in Nederland heeft u een e- of p-biljet dan zijn dan is de standaardprijs 125 euro voor meer informatie zie onze prijslijst. Het formulier opgaafwereld inkomen 95 euro per biljet. Uitstel aanvragen op uw verzoek 75 euro. Voor spoed behandeling van uw aangifte geld er een toeslag.

Uurtartief prijsopgave vooraf.

Alle tarieven zijn gebaseerd op particuliere aangifte. Voor complexe aangiften bijvoorbeeld scheiding/ vermogen meerdere huizen, DGA, onderneming neem contact met ons op. Dit geld ook voor de F-biljeten en aangifte succesiebelasting geld ons uurtarief van 119 euro. Nadat wij kennsi hebben genomen van de de basis gegevens kunnen wij u een pijsopgave doen. U kunt de gegevens per post versturen maar ook via onze site uploaden.

Nadat de benodigde documenten zijn aangeleverd gaan wij voor u aan de slag. Als wij u aangifte klaar hebben ontvangt u een concept. Nadat u dit concept heeft goed gekeurd en ondertekend versturen wij het naar de belastingdienst. U heeft geen DigiD of andere codes nodig. Heeft u vragen neem contact op met Nico Kamphuis op telefoonnummer + 31 (0)570 514158. Op onze dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing.