This page in English

Tarieven.

Het invullen van het m-biljet kost 259 euro inclusief BTW. Een gelijktijdige extra aangifte voor uw fiscale partner kost 99 euro extra.  Woont u in Nederland heeft u een e- of p-biljet dan zijn dan is de standaardprijs 225 euro voor meer informatie zie onze prijslijst. Het formulier opgaaf wereldinkomen 89 euro per biljet. Uitstel aanvragen op uw verzoek 75 euro. Voor spoed behandeling van uw aangifte geld er een toeslag.

Uur tarief prijsopgave vooraf

Alle tarieven zijn gebaseerd op particuliere aangifte. Voor complexe aangiften, bijvoorbeeld scheiding, aankoop huis DGA, onderneming of zzp-er neem contact met ons op. Dit geld ook voor de F-biljetten en aangifte successiebelasting geld ons uurtarief van 85 euro. Nadat wij kennis hebben genomen van  de basis gegevens kunnen wij u een prijs opgave doen. U kunt de gegevens per post  of email versturen.

Nadat de benodigde documenten zijn aangeleverd gaan wij voor u aan de slag. Als wij u aangifte klaar hebben ontvangt u een concept. Nadat u dit concept heeft goed gekeurd en ondertekend versturen wij het naar de belastingdienst. U heeft geen DigiD of andere codes nodig. Heeft u vragen neem contact op met Nico Kamphuis op telefoonnummer + 31 (0) 570-514158. Op onze dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

× How can I help you?