Tarieven.

Het invullen van het m-biljet kost  269 euro inclusief BTW. Een gelijktijdige extra aangifte voor bijvoorbeeld uw fiscale-partner kost 39 extra. Voor  Woont u in Nederland heeft u een e- of p-biljet dan zijn dan is de standaardprijs 149 euro voor meer informatie zie onze prijslijst. Het formulier opgaafwereld inkomen 125 euro per biljet. Uitstel aanvragen op uw verzoek 75 euro. Voor spoed behandeling van uw aangifte geld er een toeslag.

Uur tarief prijsopgave vooraf.

Alle tarieven zijn gebaseerd op particuliere aangifte. Voor complexe aangiften bijvoorbeeld scheiding/ vermogen meerdere huizen, DGA, onderneming neem contact met ons op. Dit geld ook voor de F-biljetten en aangifte successiebelasting geld ons uurtarief van 119 euro. Nadat wij kennis hebben genomen van de de basis gegevens kunnen wij u een prijs opgave doen. U kunt de gegevens per post versturen maar ook via onze site uploaden.

Nadat de benodigde documenten zijn aangeleverd gaan wij voor u aan de slag. Als wij u aangifte klaar hebben ontvangt u een concept. Nadat u dit concept heeft goed gekeurd en ondertekend versturen wij het naar de belastingdienst. U heeft geen DigiD of andere codes nodig. Heeft u vragen neem contact op met Nico Kamphuis op telefoonnummer + 31 (0) 633716788 . Op onze dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing.