This page in English

Tarieven invullen verschillende formulieren.

Het tarief voor het invullen van het m-biljet is 259 euro inclusief BTW. Een gelijktijdige extra aangifte voor uw fiscale partner kost 99 euro extra.  Woont u in Nederland heeft u een e- of p-biljet dan zijn dan is de standaardprijs 225 euro voor meer informatie zie onze prijslijst. Het formulier opgaaf wereldinkomen 89 euro per biljet. Uitstel aanvragen op uw verzoek 75 euro. Indien u uitstel moet aanvragen in 95 procent van de gevallen als wij het uitstel verzoek namens u doen honeert de belastingdienst dit.  Het uitstel is dan meestal 1 jaar na de oorspronkelijke inleveren datum. Voor spoed behandeling van uw aangifte geld er een toeslag.  

Het omzetten van een reguliere Nederlandse belastingaangifte naar het Engels kost 249 euro. Op deze pagina (vertalen belastingaangifte) vindt u mee informatie.deel fiscaal rapport in het Engels

Alle tarieven zijn gebaseerd op particuliere aangifte. Voor complexere aangiften, bijvoorbeeld scheiding, aankoop huis DGA, onderneming of zzp’er of vermogend neem contact met ons op. Dit geldt ook voor de F-biljetten en aangifte successiebelasting geld ons uurtarief van 109 euro. Nadat wij kennis hebben genomen van de basis gegevens kunnen wij u een prijs opgave doen. U kunt de gegevens per post  of e-mail versturen.

Nadat de benodigde documenten zijn aangeleverd gaan wij voor u aan de slag. Als wij u aangifte klaar hebben ontvangt u een concept. Nadat u dit concept heeft goedgekeurd en ondertekend versturen wij het naar de belastingdienst. U heeft geen DigiD of andere codes nodig.   U heeft de keuze de aangifte te versturen naar de belastingdienst, of bijvoorbeeld alleen de Engels aangifte te gebruiken voor een bank in het buitenland.

Bent uw zelf financieel dienstverlener in Nederland of het buitenland en heeft u de aangifte nodig voor uw eigen klant, dan help ik u ook graaf. Mail voor nadere info

 

Heeft u vragen neem contact op met Nico Kamphuis op telefoonnummer + 31 (0) 570-514158. Op onze dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

× How can I help you?